Nettimafia tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita internetpalveluja joita tarvitset oman nettisivuston pyörittämiseen, sisältäen webhotellit, verkkotunnuksen rekisteröinnit, mahdollisen sivuston suunnittelun ja konsultoinnin.  Pääasiakkaitamme ovat yksityiset, yhteisöt ja pienyritykset.

Tilaa ja kokeile palveluitamme 30pv, mikäli et ole tyytyväinen saat rahasi takaisin.
(ei koske rekisteröityjä verkkotunnuksia)

Normaalit webhotellipalvelut (hosting)

Normaalit webhotellipalvelut perustuvat siihen, että me rekisteröimme (tai siirrämme) verkkotunnuksenne (domainnimi) ja tarjoamme teille tilaa palvelimeltamme kussakin webhotelli- paketissamme mainittuine ominaisuuksineen. Kaiken muun hoidatte itse (ongelmatilanteissa asiakastukemme on tietenkin käytettävissänne). Esittelemämme webhotellipaketit ovat ennalta määriteltyjä peruspaketteja. Mikäli mikään paketti ei tunnu sopivan teille voit myös ottaa yhteyttä niin räätälöimme haluamasi paketin.


Valmispaketit

Tajoamme myös valmispaketteja. Voit itse rentoutua ja jättää ylläpidon meidän tehtäväksemme (sisällön toki tuotat itse).

Valmispaketeissa teemme kaiken taustalla olevan näkymättömän työn (esim.  sähköposti- tilit jne.) joten sinä voit siltä osin rentoutua ja jättää domainin hoitamisen meille.

Valmispaketteihin sisältyy verkkosivuston luonti ja asennus mm. seuraavia sovelluksia käyttäen:

  • WordPress blogi (käytetään tällä sivustolla)
  • Foorumi
  • 1-4 sivun yrityksen perusinfosivustot

Tietenkin teidän tulee toimittaa ’perus’ -materiaali mitä sivuille laitetaan. Kyseiset sovellukset ovat dynaamisia tietokanta- sovelluksia ja sisältävät työkalut sisällöntuottamiseen joka teidän tulee itse tehdä.

Kaikkien palveluidemme perustana on asiakaslähtöisyys.

Jukka Koivukoski, Nettimafia